25/05/2013

 

Mijn stage loopt spijtig genoeg op z'n einde. Nog 8 dagen en dan trek ik terug naar huis. Langs de ene kant kijk ik nog wel uit naar huis te gaan. Frieten, chocolade, schone lucht en weer te kunnen sporten, een betere standaard van leven, ... Die heb ik toch wel gemist. Maar toch wil ik ook nog wel eventjes blijven. Het leven is kan hier zo ongelooflijk leuk zijn. De ontelbare avonturen die ik heb beleefd in de voorbije 4 maanden hebben niet alleen een enorme indruk op me gemaakt, maar hebben me ook gevormd, zoveel geleerd en me misschien wel iets veranderd.

Maar niet getreurd, het is hier nog niet gedaan. Het is nu mijn voorlaatste weekend in deze gigantische metropool. En er staat weer veel te gebeuren!

Deze week was het in Shanghai het jaarlijkse bierfestival. Dit weekend wordt de (grote) afsluiter.

Vanavond ga ik met Anthony (een van m'n room mates) en Haike (van Hutong school) naar een boxmatch kijken. De eerste keer dat ik live naar een box match ga zien!

Na de box kamp ga ik met Enrique, Andrea en nog anderen naar Shanghai Square. Daar organiseert Heineken vanavond een live uitzending van de UEFA Champions League. Daarna sluiten we af met een knaller van een feest! It gonna be legen- (wait for it...) -DARY! :)

Woop woop! 

Brian