Another update on the internship of a lifetime!

Het is weer even geleden dat ik wat geschreven heb.. Maar dan heb ik nu ook heel wat te vertellen. Een paar weken geleden stond er weer eens Sushi op het menu. Het bedrijf trakteerde op Sushi in een chique restaurant waar men normaal dagen op voorhand een tafel moet boeken. Maar wij niet, muuhahaha.
Onze baas belde gewoon een paar uurtjes op voorhand en tegen lunchtijd hadden we een tafel voor 8 man. Niiiiiiice!
De sushi gerechten waren héérlijk en tof. Tof op die manier dat alles rare namen had. Zoals 'Cattarpillar' en 'Spider-rolls'. Die laatste had inderdaad spinnenpootjes in. Maar was toch heel lekker!

Alsof dat nog niet genoeg was, trakteerde onze bazen een paar dagen later op martini's in Morton's Bar. Weer een chique tent waar je niet zomaar binnen geraakt. Maar voor ons weer geen probleem ^-^ I kinda like this lifestyle :)

 

16 maart was het St-Patrick's day. Feest! Samen met de 'gang' hebben we ons weer eens goed geamuseerd, rugby matchen gekeken met de bijhorende pinten. Cheers!

 

4 en 5 april hadden we twee dagen vrijaf. Weer even tijd om dingen te bezien en te beleven. Ik ben met Kenny en wat van zijn vrienden Jing'An temple gaan bezoeken. Een leuk uitstapje voor maar 4 euro! Als afsluiter zijn we 's avond's burgers gaan eten in de 'New York Style Burgers'. Daar heb ik, eerlijk, dé beste burger ooit gegeten! On-ge-looflijk lekker. Groot, veel vlees, verse groenten... Hmm echt delicious.

En jah, natuurlijk zijn we ook uitgeweest. Lekker feestje bouwen en zot doen! I like.

 

Ondertussen heb ik een kostuum op maat laten maken. Donker blauw met 2 hemden en 2 dassen. Voor een prijs dat je haast niet voor mogelijk houdt. Spijtig dat mijn valiezen al zo vol zitten, anders had ik er nog een paar laten maken.

Om de nieuwe 'suit up'-look af te maken, ben ik ook naar een (chinese) kapper geweest. Eerst was ik wel wat onzeker van wat ze ervan zouden bakken. Maar blijkbaar was mijn gebarentaal wel goed verstaanbaar, want ze deden precies zoals ik het wou. Chance!

 

Vandaag ben ik naar de Formule 1 Grand Prix van Shanghai gaan kijken. Normaal waren toegangstickets tegen de 120€... Redelijk wat dus. Maar wij hebben via een louche Chinees aan de ingang tickets voor de helft van de prijs gekregen :p Haha, WIN! Met een rugzak vol pinten en snacks hebben we ons geïnstaleerd in de tribune met een goed uitzicht op een lang stuk piste, de pitstops en een groot scherm recht voor ons waar de camera beelden werden uitgezonden.

Weer een belevenis meegemaakt en een ervaring rijker.

Noedels! Euhm...ik bedoel Toedels!

Brian